Ook in natte ruimtes, zoals de badkamer, wil je het graag lekker warm hebben. Een radiator is niet alleen lekker warm, het zorgt er ook voor dat je handdoeken makkelijk kunnen drogen. Niet elke radiator is geschikt voor vochtige ruimtes. Welke dat wel zijn, en welke keuzes je hebt leggen wij hieronder uit.

De handdoekradiator

Misschien denk je dat je je handdoeken ook op een gewone radiator kunt hangen om te drogen. Toch kun je dit beter niet doen. De warmteafgifte is niet meer optimaal bij gewone radiatoren, en het verspilt energie terwijl de badkamer niet opwarmt.

Daarom is het slimmer om een badkamerradiator of handdoekradiator aan te schaffen. Die modellen hebben horizontale buizen die speciaal gemaakt zijn om je handdoek over te hangen, zonder dat de warmte wordt tegengehouden. Bekijk bijvoorbeeld eens de Thermrad, een verfijnd exemplaar dat je interieur meteen een leuke uitstraling geeft.

Een stijlvolle aanvulling in de badkamer

Het grootste voordeel van de handdoekradiator is natuurlijk dat het je badkamer verwarmt en je handdoeken. Een ander voordeel is dat je oneindig veel keuze hebt als het gaat om het design. Je kunt dus helemaal een radiator kiezen die aansluit op jouw wensen en behoeften. Ontdek de verschillende mogelijkheden op het gebied van vormen, kleuren en merken en kies het model dat het beste past bij jouw badkamer.

Bron: radiatorendiscounter.nl