Overweeg je portofoons kopen? Dat is helemaal niet zo’n slecht idee! Portofoons bieden namelijk allerlei voordelen wanneer je ze professioneel gebruikt als communicatiemiddel. In deze blog proberen we je daar een goed beeld van te geven. Lees dus snel verder!

Groot bereik

De meeste portofoons hebben een vrij groot bereik. Daardoor kun je op lange afstanden nog altijd prima met elkaar communiceren. Het bereikt verschilt wel per model en type, dus kijk hier goed naar wanneer je een specifiek bereik in gedachten hebt!

Goede kwaliteit geluid

Veel moderne portofoons beschikken over een uitstekende audio kwaliteit. Zo kun je elkaar altijd goed verstaan binnen het bereik van de portofoon. Dit maakt communiceren makkelijker en sneller en daar pluk jij natuurlijk de vruchten van!

Afschermen

Het fijne aan portofoons is ook dat je jouw gesprekken kunt afschermen. Zo wordt het gemakkelijk om gevoelige informatie of managementsturing over de portofoon te delen. Je hoeft je niet druk te maken over het idee dat een ander wellicht aan het meeluisteren is.

Stevig en compact

Portofoons zijn vaak stevig en compact. Dit betekent dat ze jarenlang mee gaan in een professionele omgeving waarin ze veel worden gebruikt. Op die manier wordt de portofoon een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient!

Kanalen

Portofoons kunnen op verschillende kanalen worden aangesloten. Zo zijn activiteiten onder te verdelen en kan er aan iedere activiteit een kanaal worden toegewezen. Dit maakt het mogelijk om verschillende afdelingen vanuit één plaats aan te sturen, zonder dat die afdelingen last hebben van communicatie tussen of met de andere afdelingen!

Op de hoogte

We hopen dat je na het lezen van deze blog helemaal op de hoogte bent van de voordelen van portofoons. Ga je portofoons kopen? Bekijk dan goed welke bij jouw situatie en wensen past, dan komt het ongetwijfeld helemaal goed!