Het is nogal een breed onderwerp: een origineel cadeau. Wat voor de één origineel is, is voor de ander weer heel normaal. Hiernaast zijn cadeaus best persoonlijk en soms moeilijk om te kiezen, want wat moet je nu weer geven aan die ene buurvrouw die je nooit echt spreekt, je schoonouders, of die ene collega? Wat de reden ook is om een cadeau te geven, soms denk je er veel te moeilijk over na. Wij geven je graag een aantal suggesties voor cadeaus die voor iedereen geschikt zijn.

Verzorgingsproducten

Douchen of in bad gaan doet iedereen, dus een cadeautje dat hier op aan sluit kunnen mensen dus altijd wel gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere doucheschuim, scrub, masker of bruisbal. Vind je dit een beetje standaard? Maak er een “spa pakket” van door producten bij elkaar te verzamelen, waarmee mensen hun badkamer omtoveren tot een luxe spa. Want wie heeft er geen behoefte aan ontspanning? Zo kun je lekkere aromatische oliën, peelings en lichaamspakkingen geven. 

Accessoires

Dit is wellicht iets persoonlijker, maar zeker leuk om te geven! Krijg eerst goed inzicht aan wie je het precies wil geven. Vrouwen kun je altijd blij maken met kussens, kleedjes of (geur)kaarsen en mannen hebben meer behoefte aan gadgets en gereedschap. Ook spulletjes voor in de keuken kan door iedereen gebruikt worden.

Grappige en gepersonaliseerde cadeaus

Wil je een klein cadeautje geven met een knipoog? Er zijn verschillende cadeautjes die grappig zijn om te geven en waar mensen toch iets aan hebben. Zo kun je bijvoorbeeld producten laten bedrukken met een boodschap of afbeelding. Dit is leuk voor als je een onderling grapje hebt voor iemand of als je origineel uit de hoek wil komen. Bedrukte heuptassen, servies, kleding en koffers zijn voorbeelden van personaliseerde cadeaus waar je een grappige twist aan kunt geven.