Een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden in de horeca of op het kantoor is hygiëne. Zeker in de huidige tijd waarbij we te maken hebben met Covid 19, wil je er natuurlijk voor zorgen dat de hygiëne in jouw bedrijf goed gewaarborgd is.

Kwaliteit

De kwaliteit van de producten die je gebruikt om te zorgen dat jouw bedrijf hygiënisch is, is zeer belangrijk. Een van de beste merken die je hiervoor kan kiezen is Tork. Dit merk wordt veel gebruikt in horeca en kantoren, omdat er veel verschillende producten verkrijgbaar zijn met allemaal een goede kwaliteit.

Zeep en sanitizer

Het is zeer belangrijk om je handen goed schoon te houden tijdens je werk. Het is fijn als je je handen met goede zeep kan wassen, die al het vuil van je handen verwijderd. Als je in de keuken staat is het ook fijn als je vet en olie snel en effectief van je handen kan halen. Je kan er ook voor kiezen om een zeep te gebruiken die wat zachter is voor de huid, zodat je vaak je handen kan wassen zonder een extreem droge huid te krijgen. Naast zeep is het ook altijd handig om een sanitizer in de buurt te hebben, om snel je handen schoon te kunnen maken, zelfs als er geen zeep en/of water in de buurt is. Zorg er dan wel voor dat deze sanitizer naast antibacterieel ook desinfecterend is, omdat met een gel die alleen antibacterieel is geen virussen kunnen worden gedood.

Papier en doeken

Ook het soort papier wat je gebruikt is erg belangrijk. Zo wil je er voor zorgen dat het wc papier dat wordt gebruikt van goede kwaliteit is, maar ook de handdoekrollen en poetsrollen zijn belangrijk. Als je de plekken in je bedrijf goed schoon wil maken is het belangrijk dat je stevig papier en goede doeken hebt zodat je snel en effectief te werk kan gaan. 

Bron: https://www.disposablediscounter.nl/