Hue is een productlijn van Philips. Deze productlijn bestaat uit allerlei verschillende lampen en armaturen. In deze blog gaan we je hier meer over vertellen, dus lees gauw door!

Slimme verlichting

De Hue lijn van Philips is meer dan alleen verlichting. Het gaat namelijk om slimme verlichting. Maar, wat betekent dat dan, slimme verlichting? Het is eigenlijk heel simpel. De lampen zijn verbonden met het internet via de WiFi verbinding in jouw huis. Dit maakt het mogelijk om ze op allerlei verschillende manieren te besturen en gebruiken. Tegenwoordig noemen we apparatuur die verbonden is met het internet al gauw slim, maar de slimmerik dat zijn wij natuurlijk. Zonder onze bediening gebeurd er weinig speciaals.

De app

Het fijne aan de slimme lampen van de Hue lijn is dat je ze kunt aansturen vanuit de Hue app op je smartphone. Hierin heb je ontelbaar veel opties. Denk om te beginnen aan miljoenen verschillende kleuren en sterktes. Zo kun je iedere Hue lamp dus dimmen en van kleur laten veranderen. Vervolgens is het ook mogelijk om de lampen individueel of in groepen te bedienen. Je hoeft daarvoor niet eens thuis te zijn! Je kunt met de app dus vanaf je werk de lampen uitzetten die je ’s morgens per ongeluk aan hebt laten staan.

Dat is toch handig?

We hopen dat je na het lezen van deze blog een goed beeld hebt gekregen van hetgeen de Hue lijn van Philips nu eigenlijk is. Steeds meer mensen kiezen ervoor om stukje bij beetje hun lampen te vervangen voor lampjes uit de Hue lijn. Het biedt namelijk een ongekend niveau van comfort en gemak en zorgt er ook nog eens voor dat je kunt genieten van allerlei kleuren. Dit geeft je woning eigenlijk een hele nieuwe dimensie die je daarna nooit meer zult willen missen!