Wil je een keycord met badge bestellen? Dan heb je best wel veel verschillende opties. Om je hierin wegwijs te maken hebben we deze blog geschreven. We hebben het over de kleuren, materialen en mogelijkheden die je bij een keycord met badge bestellen allemaal hebt. Lees dus snel verder!

Kleuren

Uiteraard kun je, wanneer je kiest voor een keycord met badge bestellen, allerlei verschillende kleuren kiezen. Vrijwel iedere kleur van de regenboog is mogelijk, maar dat wil niet zeggen dat je daar ook altijd gebruik van moet maken. Het is namelijk zo dat hoe feller de kleur van een keycord, hoe vervelender mensen het vinden om deze te dragen. Zeker wanneer zij bijvoorbeeld een pak aan hebben. Kies dus voor relatief neutrale kleuren of kleuren die overeenkomen met de huisstijl van de organisatie, dan is het nooit vervelend voor mensen om de keycord te dragen.

Materialen

Ook met betrekking tot de materialen is er ontzettend veel keuze. Hierbij zijn er twee dingen erg belangrijk. Ten eerste het comfort. Wanneer men een overhemd draagt zal een keycord niet zo snel in de nek snijden, maar bij vrouwen is die kans kleiner en lang niet iedere man draagt een overhemd. Zorg dus dat je een materiaal kiest dat redelijk prettig in de nek ligt! Ten tweede is de duurzaamheid ook belangrijk. Je wilt niet dat de badges verloren raken.

Daar kun je dus op letten

We hopen dat je nu een goed idee hebt van de dingen waar je op kunt letten wanneer je een keycord met badge gaat bestellen. De keuze is reuze zegt men weleens, en dat klopt als een bus. Zorg in ieder geval dat niemand zich aan de keycord hoeft te ergeren en dat deze hun doel bereiken, wat dat ook moge zijn, dan komt het ongetwijfeld allemaal helemaal in orde!