De beste verjaardag muziek van U2 voor mijn liefste moeder!

De beste verjaardag muziek van U2 voor mijn liefste moeder!

Mijn moeder is dit jaar 65 geworden, dus dat vond ik een mooi moment om een groot verrassingsfeest te organiseren voor haar. Mijn moeder betekent namelijk heel veel voor me en ze staat altijd voor me klaar, dus ik vond het tijd worden dat ik haar eens in het zonnetje zet! Mijn grote liefde voor muziek heb ik van haar geërfd, dus op haar verjaardag muziek regelen was dan ook vanzelfsprekend!

Mooie verrassing voor mijn moeders verjaardag

Aangezien mijn moeder groot fan van de band U2 is, ben ik op zoek gegaan naar een coverband die het repertoire van U2 ten gehore kon brengen. Al snel kwam ik op de band U2forU uit. Ik heb nog wel even verder gezocht en naar demo’s van andere U2-coverbandjes geluisterd, maar ik bleef terugkomen bij U2forU. Uiteindelijk heb ik deze band dan ook geboekt via Evenses. Ik heb meteen een lijstje van mijn moeders lievelingsnummers meegestuurd en aangegeven dat het erg leuk zou zijn als zij deze mee zouden nemen. Dit was helemaal geen probleem en ik kon echt niet wachten om mijn moeders reactie te zien. Op de dag van de verjaardag hebben mijn broers en ik onze moeder meegenomen naar de feestlocatie en haar dag kon niet meer stuk. Toen ‘s avonds U2forU eindelijk kwam optreden, had ze het ook totaal niet verwacht! Je kon zien dat de tranen in haar ogen stonden van geluk en ze gaf ons allemaal een dikke knuffel en kus. Ik kan al met al dus zeggen dat mijn moeder een topverjaardag heeft gehad en ik wil U2forU en Evenses dan ook namens mijn moeder bedanken voor de verjaardag muziek van haar leven!

Reageren is niet mogelijk.